Ikke Mere Gigt Smerter ! En Anbefaling Til Lindring Af Smerter Fra Gigt

sundhed apple

Mange mennesker i dag lider af allergi; nysen, med løbende næse og kløende øjne fra pollen, støv og andre stoffer. Omkring 50 millioner Amerikanske har allergi.

Nogle lider af astmatisk angreb. Mens den medicinske virksomhed mener, at sygdom er en del af livet, og jo ældre man bliver, desto sygere vil du være, sandheden er, at en sund krop ikke let at blive syg. En enhed med et stærkt immunsystem har mange checks and balances for at sikre, at et godt helbred er fastholdt. Gennem hele historien har der været mange, som har levet godt sidste hundrede år, og vi beundre dem. Vi mener, at et godt helbred er umuligt for os, at det har noget at gøre med arvelige faktorer.

Det kan være forårsaget af mange forskellige faktorer. Nogle kan være forårsaget af en infektion , såsom strep, eller staph Det kan også være svampeangreb , eller viral karakter. Infektionen faktisk angreb, og manifesterer sig i leddene, hvilket resulterer i deformiteter. Som det er tilfældet i Lyme sygdom. Gigt er en form for inflammatorisk arthritis , tæt forbundet med nyre sten, Hvorved urinsyre indsamler, og enten manifesterer sig i leddene, eller er dannet i sten. Leddegigt er en autoimmun sygdom , hvor immunsystemet fejlagtigt angriber sig selv, primært i leddene. Fibromyalgi, og Lupus også betragtes som en autoimmun , der angriber forskellige dele af kroppen.

Fibromyalgi manifesterer sig i musklerne.


Lupus, angreb andre områder af kroppen, men stadig betragtes som reumatiske i naturen. Slidgigt er en degenerativ ledsygdom, enten på grund af skade , eller en arvelig defekt. Den fælles tråd, der smerter og betændelse.

Forebyggelse omfatter bestræbelser på at forebygge flåtbid, såsom ved at bære lange bukser, og bruge DEET. At bruge pesticider til at reducere kryds numre kan også være effektiv. Efter en bid, antibiotika er typisk kun anbefales, hvis de fjernes, tick var fuld af blod. I denne situation, at en enkelt dosis af doxycyclin kan anbefales. Flåter kan fjernes ved hjælp af en pincet. Hvis en infektion udvikler sig, har en række antibiotika er effektive, herunder doxycyclin, amoxicillin, og cefuroxim. Behandlingen er normalt for to eller tre uger. Nogle mennesker udvikler feber og muskel-og ledsmerter fra en behandling, som kan vare en eller to dage. I dem, der udvikler vedvarende symptomer, langvarig antibiotisk behandling har ikke vist sig at være nyttigt.

Et dominerende tema i moderne lægevidenskab ser en sygdom, som hovedsageligt er en proces, der går igen på tværs af individer i lidt forskellige former: en sygdom, der er en abstrakt form, der er realiseret på forskellige måder (Carter 2003: Whitbeck 1977). Men da en sygdom, der er en biologisk fornærmelse, der adskiller dem fra skade, der er meget vanskeligt. Måske skader er ikke processer i den relevante forstand, men begivenheder. Denne artikel antager, at den begrebsmæssige problemer, sygdomme, skader og andre medicinske betingelser, der er ens nok til at lade os sætte denne afgrænsning problemet til side. Handicap er et andet vigtigt og overset emne inden for sundhed og velfærd. Det vil blive taget op her, kun lidt, da det ville tage os alt for langt væk.

Du har måske hørt modstridende råd om kaffe og hjerte sundhed. 2014 meta-analyse offentliggjort i Public Health Nutrition fandt, at let til moderat og indtag (en til tre kopper om dagen) er forbundet med en reduceret risiko for død af alle årsager, især for kvinder. Hertil kommer, at en lille undersøgelse i Japan tyder på, at koffein i kaffe kan lette presset på hjerte, ved at forbedre de små blodkar funktion. Men den type kaffe du vælger, og hvor meget, og hvad du lægger i det, er nøglen til at fastslå dens indflydelse på dit hjerte. Mens sort kaffe er høj i antioxidanter og kan hjælpe med at reducere risikoen for hjertesygdomme, sukker, fløde og aromatiseret sirup, der løbende føjet til kaffe er ikke dit hjerte sundt," siger Lori Zanini, RDN. Nogle kaffe indeholder mere end 500 kalorier primært fra sukker.

For optimal hjertet sundhed, at begrænse din kaffe indtag at en til to kopper om dagen, og målet for drikkevarer med ikke mere end to teskefulde (eller 10 gram) af sukker.